tisdag 18 augusti 2009

Träning, lämplighetstest och röntgen

Ja, det är vad som står på schemat för Nalas del framöver.
Träningarna drog igång igår, och enligt Husse gick det bra. Nala var nog glad över att "hennes" måndagar är tillbaka :)
Röntgen ska bokas in, Husse ska ringa till Norrtälje och fixa tid. Med lite tur så är det bara en dagsvända, beroende på vilken tid på dagen man får förstås.
Och så tyckte Linda på räddningshundsklubben att Nala skulle åka med nästa gång det ordnas lämplighetstest för sökhundar i Finland. Hon tyckte Nala var redo för det. Vad exakt dom gör på det testet vet nog Gulle bättre än mig, finns även länk på klubbens hemsidan men den funkar inte. Tror det gäller ruinsök iaf.

Och på lördag är det Djurens Dag på torget i stan, eventuellt ska Nala och Husse vara med där och bli påpetade och klappade. Mest Nala då kanske.
Och så är det ju utställningen i september då förstås.

3 kommentarer:

Yvonne och Kikko sa...

Hejsan.Va roligt att det går så bra för Nala på räddningskursen. Ska hålla tummarna när hon ska göra lämplighetstesten. Såg bilderna från MH. Vad stor och fin hon har blivit.Det är ju jätte bra hanteringsträning att folk tar på dom. Och på utställningen kommer det gå jätte bra. För när hon var liten , på utstälningarna så gick hon som hon var född till det.Ja jag hoppas när jag blir frisk att jag vid något tillfälle får träffa henne.Just nu är det jätte tråkigt utan Kikko. Men han började att jobba i går. Men det går jätte bra för han på lagret. Han är helt slut när han kommer hem. Kram till er allihop. Men en extra kram och puss till Nala.

Ojsan sa...

Vad bra, då behöver hon kanske bara friska upp minnet lite :) Det är väl ställandet som är lite knepigt, eftersom hon nu har inpräntat att hon ska sitta så fort Husse stannar. Men lite träning så ska det väl funka! (Om inte annat är det Madde som får skämmas i ringen om Nala sitter eller spelar apa, och inte jag, fniss)

Madde sa...

Spännande spännade!!!!!! Kommer över, ställer dock bara Nala, Nova får följa med till Ön, men hoppar ställa henne i år:) Hojta när ni fått tid till röngten!