tisdag 25 augusti 2009

Röntgen bokad

Nästa vecka torsdag (borde vara den 3.9) är röntgen inbokad. Så Husse och Nala får guppa över till Norrtälje och göra det. Borde inte ta så länge, så med lite tur kan dom åka av och an bara. Är lite nervöst även om det inte finns något som antyder att det skulle vara nåt fel! Men det är bra att det blir gjort på en ordentlig klinik, har inte alltför höga tankar om kliniken här som folk kanske redan vet.. Sen är det inte länge kvar till utställning! Hoppas bara att inte Nala får för sig att löpa just då, kom på att det finns en viss risk för det. Nå, vi håller tummarna :)
Djurens dag gick så bra så, massa ungar som skulle klappa och Nala bara satte sig ner och stängde ögonen och njöt :P Skönt att hon (nästan) slutat hoppa, inte kul om en så stor hund hoppar på små barn. Eller vuxna för den delen. Men överlag har hon ju skruvat ner rätt bra över sommaren.
Polaren med sambo och hund hälsade på i helgen också, så Nala fick bada med deras golden. Skitkul tyckte hon! Dom hade dragkamp i vattnet, Nala försökte lura ut honom på djupare vatten så han inte skulle kunna spjärna mot bottnet :P Och hon simmade snabbare än honom också, börjar nästan fundera över vilken ras det var som är vattenapporterande.. :) Men efteråt var hon tröttis, somnade som en stock hemma.

3 kommentarer:

Yvnne och Kikko sa...

Det kommer säkert gå bra på röntgen. Jag ska hålla tummarna i alla fall, Ja va skönt att hon har lungnat sig med hoppandet. Hon har ju varit som en stutsboll.Hon har alltid gillat vatten, när hon var liten så fick jag ha lina på henne för hon simmade bara rakt ut.Ha det bra allihop. Ge Nala en kram från oss.

Madde sa...

OH nu får ja ha ont i magen i 3 VECKOR bror röngtades i går, sen Nala typ när hans resultat kommer hihihi. Glöm dock inte betala in skk avgiften direkt när ni vart där!!:) OOH spännande!!!!

Ojsan sa...

Yvonne: Ja hon blir alldeles till sig redan då hon märker att vi åker ner till stranden, och sen far hon som skjuten ur en kanon :)Och så brukar hon simma runt för sig själv och cirkla och jaga sjögräs :P
Madde: Haha, det är inte lätt att vara uppfödare och bita på naglarna hela tiden :D Jo han skulle betala allt på en gång där. Kommer inte ihåg totalsumman men han nämnde den där SKK-avgiften iaf :)