onsdag 31 december 2008

Årets sista dag

Det har varit helt underbart väder i över en vecka, hoppas det håller i sig! Vi var på kvällspromenad i mörkret igår, det var så vackert med stjärnor och frost som gnistrade ikapp. Och knarr under sulorna. Flickorna hade full fart, Lexi for på som en dammsugare eftersom rådjuren varit på promenad dom med. Vi försöker undvika att Nala ska apa efter, det är liite jobbigt med rådjurstokiga hundar då ön kryllar av dom jäkla djuren!
Idag slutar jag tidigare, och Husse är ledig. Så vi ska förhoppningsvis hinna njuta lite av dagsljuset också. Och få flickorna trötta så dom inte spelar på ikväll :P Vi ska fira nyår hemma, kanske åka av och an till några bekanta eller in till stan och titta på fyrverkerier. Vi får se.
Nala mår förresten bättre nu, har inte spytt eller varit dålig på några dagar. Få se bara hur länge det tar innan hon hittar nåt nytt att sätta i sig :P

Men gott nytt år på er alla, hoppas nästa år blir ett kanonår!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter underbart, liknade här men inte lika stilla som på ön :)
Skönt höra att Nala är bättre!!!!
GOTT NYTT ÅR nu kram på er

Anonym sa...

Va skönt att hon är bättre. När hon var dålig här så höll det inte i sig så länge. Men hon äter ju allt ute.Hoppas ni får en trevlig kväll. Vi ska fira med grannarna. Så det är lungt . Det är skönt att ha en hund som inte är skott rädd. GottNytt År på er alla. Men en extra puss till Nala.