torsdag 4 december 2008

Äntligen hemma

Nu är Nala här. Resan hade gått bra, Nala hade glatt traskat runt på båten och hälsat på en massa människor. Folkilsken är det sista den lilla damen är iaf! :D Och otroligt anpassningsbar vad det verkar.
Vi träffades allihop hos Farmor, som sagt. Dels för att det var lite mer neutralt, dels för att dom har ordentlig utebelysning :P Först var det riktigt spänt, då damerna hade stirrtävling och burrade åt varann. Men sen gick vi på en kort promenad och det gick bra. Och sen tvingade "onda" Husse in tjejerna i varsin bur i trunken, så dom var illa tvungna att vara nära. Världens bästa terapi, nära men med vägg emellan. Då vi väl kom hem var det lite burr ute igen, tror det mest är för att dom känner sig pressade med koppel runt nacken. Nu är vi inne i huset, och så länge dom vankar runt på egen hand går det hur bra som helst. Då Husse klappar endera hunden så blir dock den andra lite sotis. Så det verkar som att Husse har två voffar och Matte noll för tillfället.
Båda är jättetrötta, men ingen vill riktigt sova. Nala skulle jättegärna sova i soffan däremot :P Eller leta godisgömmor eller reta upp katterna. Speciellt Torsten ser riktigt irriterad ut. "Måste ni släpa hem en massa hundar" säger hon och pekar finger åt Nala.
Men. För att vara första mötet och helt främmande ställe och människor för Nala, så går det över förväntan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oho ni hade en blogg :)
Sköönt att det gått bra!! Hoppas Nala och ni får sova inatt! Känns bra att hon kommit till er!!! Nu ska d nattas valpar och hundar här!!!! Följer bloggen framöver kram på er!!!!!

Ojsan sa...

Japp, jag tänkte att det är ju ett smidigt sätt för er att följa vad som händer, och ett sätt för oss att komma ihåg också.
Sömnen gick det väl sådär med, Nala förstod inte alls varför hon helt plötsligt skulle sova på golvet som vilken annan hund dom helst, dumma idéer tyckte hon :P Men riktigt bra har det gått hittills!