torsdag 4 december 2008

D-day

Nu sitter husse på båten. Förvånansvärt nog så sov jag som ett barn inatt, men nu är jag desto hispigare. Är inte så lite avis på att han är på väg, skulle gärna åkt med. Men vi ses ju ikväll, allihop.
Det ska bli intressant att se vad Lexi tycker om sin "lillasyster". Hon har ju aldrig visat ilska mot nån annan hund. Och Nala är ju också van med hundar från förut. Men rottisdamer har ju ganska bestämda åsikter ibland, så förhoppningsvis ska åsikten vara att dom vill vara vänner! Vi ska mötas hos farmor (dvs husses mamma) för att det ska vara någorlunda neutralt. Hälsa på varann på gården och sedan ta en promenad med båda två. Så får vi hålla tummarna att dom inte hatar varann helt enkelt :P Men till en början kommer det säkert vara gnabb och testande, tills dom bestämt vem som är högst i rang. Husse har väl tagit ledigt av en orsak! Men dom på räddningshundsklubben trodde inte det skulle vara några större problem, så länge man ser till att Lexi får vila ifall hon är trött och har ont. Man vet väl hur man själv blir om man är trött och kroppen värker. Inte så trevlig alla gånger!

Men det är ju en hel arbetsdag plus några timmar på det, innan resenärerna är hemma igen. Så jag ska försöka ha fullt upp så tiden går fort.


Ha det bra alla!

2 kommentarer:

Ika sa...

Välkommen nya kompis! H/ Ior ^^

Ojsan sa...

Tacktack säger vi :) Var lite spänt till en början, men nu ligger tanterna på vardagsrumsgolvet. Så det blir nog bra det här ^^