tisdag 6 januari 2009

Slädhund

Häromdan fick Nala prova dra pulka. Husses systerson fick åka, och oj vad kul han hade! Fast Nala tyckte vi var lite knasiga som satte fast saker efter henne. Hon fick bara dra en liten vända eftersom det var första gången vi testade, men det gick förvånansvärt bra.
I övrigt så är det hund-träningsläger här hemma. Husse fick nämligen Cesar Millans ("Mannen som talar med hundar") bok i julklapp, så flickorna blir "utsatta" för en massa jobbiga träningstips :P

3 kommentarer:

Anonym sa...

Va roligt att hon inte vart rädd för pulkan. Jag ska försöka få Kikko att dra däck. För att han ska bygga upp lite muskler. Cesar har bra metoder. Det kanske finns något kapitell, om hur man får dom att sluta hopp när det kommer folk.Lycka till med all träning. Och många kramar från oss på 11 mån dagen.Vi följer er troget.

Anonym sa...

Går i mamma Novas fotspår, hon har dragit runt på barn i pulka hihi skoooj!!
Testade däck idag första gången m Selena idag pg vart oröngtad innan, fr början skulle d lekas m däck, sen fattade hon och drog på en stund, tog bara en kortis eftersom d är nytt, Spectra som är van drog en längre stund, skoj!!!
Cesar e kung!!!
Ha det braaa

Ojsan sa...

Lite konstigt var det först, hon "satt ju fast" så det blev lite skutt i början, jämfota upp i luften :D Vi tänkte att det borde ju vara bra träning både fysiskt och mentalt. Men hon ska ju också röntgas innan det sätts igång med nån hårdträning. Hon har börjat dämpa sig med hoppandet, det är bara hälften så mycket som förut. Bästa metoden är att bara strunta i henne tills hon lugnat sig. Men ibland tar det ju ett bra tag innan hon dämpar sig :P Och gällande Cesar så verkar det ju faktiskt funka på två ostyriga rottisdamer, dom gick som små änglar igår!
Nala fick lite kyckling igår för att fira, vad tiden går fort! Tyckte inte det var länge sen vi hämtade henne :)