torsdag 18 december 2008

Yrväder

Det har blivit mycket hyllningar hittills, men som med alla "tonåringar" så går ju inte allt helt smärtfritt. Framför allt är Nala en väldigt bestämd dam, och får hon inte göra som hon vill så blir hon butter. Hon skulle gärna smaka på sånt vi lämnat på bordet, hon älskar att plocka diverse strumpor och annat, är vi för sega på morgonen så springer hon helt sonika ner till köket och kissar på golvet (även fast hon varit ut seeent på kvällen), då hon och Husse kommer hem så är hon som ett bombnedslag och yr nästan upp i famnen på mig, hon retas med Lexi och katterna i tid och otid... Hon gillar även att retas med mig, blir jag arg på henne så har jag henne efter mig fem sekunder senare, nafsandes i fötterna. Ungj**el,haha. Det är händerna fulla med andra ord! Men som tur är har Husse bestämt sig för att det ska vara aktiviteter så hon blir trött, med andra ord är det lydnad och träning och promenader på kvällarna. Vissa dagar ligger hon mest och slumrar i bilen då Husse jobbar, för att hon är så trött. Husse är däremot nöjd över att hon faktiskt fokuserar all den där energin även på träningen, hon är väldigt duktig på det mesta han begär av henne.
Så, det ska nog bli "folk" av henne också. Bara hon kommer ur den här trotsåldern :P

4 kommentarer:

Anonym sa...

Dom är såååå underbara ibland *s* Kan trösta er med att har ett yrväder Selena på samma nivå hemma *s*
Men som ni säger och nu kan ni ju aktivera henne och träna mer pg av hon känner sig nog 100% hemma nu hihihihi!!!
Snodde sista bilden på Nala när hon ligger, jättefin, lägger upp d ppå hennes sida!!!!

Ojsan sa...

Ja visst är dom charmiga.. :P Lexi framstår som en ängel i jämförelse *s* Men hon älskar ju att göra saker, så Daniel försöker hitta på massa olika aktiviteter. Så det inte ska bli enformigt, =tråkigt enligt Nala :P
Ja, det är fritt fram att "sno" bilder om du (eller Yvonne) vill ha dom!

Anonym sa...

Hej. Jag sa att hon var en bestämd dam. Och har energi för flera. Men det är så roligt att det går bra. Såg att min kompis Vivi hadde skrivit. Hon har hjälp mig lite med träningen med Nala. Kikko letar inte lika ofta efter Nala nu. Men i bland springer han upp för trapporna och tror att hon är hemma.Men han är rätt nöjd med och gå långa promenader. Vi tränar inte så mycket nu för han vill inte sätta sig eller lägga sig för det är för vått. Kram från oss.

Anonym sa...

Nu känner jag igen "vår" Nala *asg*. Hon är som sagt väldigt bra på att hålla en på alerten.

Men som du säger så är hon också otroligt duktig på att använda energin på ett positivt sätt under träning. Har ni provat att spåra med henne ännu?

Hon har sedan mycket ung ålder varit en fena på det. Otroligt duktig faktiskt måste jag säga!!

Hon är ju i sin första "värsta" ålder nu men det blir nog människa av henne oxå som sagt och det låter ju verkligen som ni ger henne alla chanser att bli det också, precis vad lilla damen behöver. Toppen. Hoppas ni haft en trevlig jul och ha en god fortsättning.

* Madde: Vad menar du..Selena som är så lugn och fin Ha ha ha :)

*Yvonne: Tror Kikko tycker det är ganska skönt att få "ta hand om matte" alldeles själv. Och vad vi ska träna sen när du är kryare och det är torrare, fniss.