onsdag 17 december 2008

Några bilder

Lite bilder på Nala. Lilla damen kan faktiskt hålla sig stilla ibland :P




4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror hon har växt lite. Hon ser ut att må jätte bra.Vi saknar henne. Kram till henne och till er.

Ojsan sa...

Kanhända att hon växt jo, det är ju så svårt att se då man ser henne dagligen. Däremot tycker jag att hon ser "maffigare" ut på bild, för så fasligt grov är hon inte ännu.

Anonym sa...

Hejsan.

Jag heter Vivi och är Yvonnes väninna. Yvonne och jag träffas ofta och tränar ihop och låter våra voffar busa med varandra.

Det är såå roligt och skönt att se att det går bra för Nala. Vet ju att det underlättar för Yvonne oxå som ju älskar sitt "lilla odjur".

I rätt händer kan Nala bli en superhund och det verkar ju verkligen som hon hamnad i just dom händerna. Ska bli jättekul att kunna följa hennes bravader med er på bloggen här.

Jag önskar er lycka till i fortsättningen och så får ni ge Nala en puss på nosen från mig och mina vovvar Licka, Alice och Simpson :)

Ojsan sa...

Hej och välkommen, trevligt med nya läsare :)
Jo Nala är helt underbar, men även ett litet busfrö ibland. Speciellt om hon har för lite att göra. Som tur är har Husse mycket aktiviteter inbokade för henne, så oftast sover hon som ett barn på kvällarna. Och hon är otroligt duktig och snabblärd,så vi är nöjda på alla sätt!
Vad bra att vår blogg underlättar lite, ska försöka uppdatera någorlunda flitigt med bilder och berättelser.
Nala pussas garanterat tillbaka *s*