söndag 28 december 2008

Julhelgen

Det har ju faktiskt varit underbart väder alla juldagar, så flickorna har fått vara ute ännu mer än vanligt. Så kul tycker dom :) Hoppas regn och rusk fortsätter hållas borta, det här är ju faktiskt mycket trevligare.
Julen gick bra, vi var hos Husses föräldrar och flickorna var också med. Dom skötte sig båda två. Fast då Husse skulle träna lydnad med Nala en stund på gården så bara retades hon, skuttade runt och hoppade och sprang undan. Liiite sprallig! Det slutade med time-out i bilen för annars skulle Husses nerver ha farit till skogs ;P
Varsitt paket fick dom, så dom höll sig lugna och fokuserade då alla andra paket delades ut. Lite skeptiska till "tomten" var dom, men som tur var hade tomten mutor med sig ;) Däremot blev det ingen julmat, trots att dom såg hoppfulla ut då julskinkan plockades fram!
Nala har varit lite dålig i magen, och kräkts. Konstigt, då man sätter i sig alla sorters bajs man hittar.. Rådjur, katt, mårdhund, kanin.. Lite variation är tydligen mumsigt >_< Hon ser ju väldigt svältande ut, haha. Hon är ganska bra på att se eländig ut ;)
Annars rullar det på. Båda två beter sig som att dom alltid varit två, och Lexi är som en valp pånytt. Hon hittar på mer bus än nånsin, och vi som hoppades på att hon skulle vara vuxen och förståndig och lära Nala bra saker! ;D
Snart är det nyår också, vi ska nog fira lugnt med flickorna så man har koll på hur dom reagerar på raketer och smällar. Lexi brukar oftast heja på då hon hör skott och smällar, helt tossig och ylar av upphetsning nästan :P Vilket ju är bra, eftersom det jagas en del ute i skogarna. Så förhoppningsvis ska det inte vara några problem med Nala. Hon verkar ju överlag anpassa sig väldigt bra.

1 kommentar:

Anonym sa...

Va skönt att ni har haft en skön jul.Nala hon älskar att stoppa i sig allt möjligt ute hälst en massa bajs.Men skönt att hon är bättre.Det måste var skönt att dom går i hop så bra. Det finns ingen som värkligen kan se svältande och att det är synd om som Nala. Tror inte det blir problem med smällare för Nalas del hon har ju hört en del här. Kikko och jag har varit och tränat i dag, Madde var där med Selena. Han som håller i det sa att Kikko var en helt annan hund nu när han inte hadde Nala att vakta.Kram Yvonne o Kikko.