fredag 5 december 2008

Första dagen

Det har gått så bra idag. Flickorna kommer som sagt överens väldigt bra. Fast stackars Lexi som är van att ta det lugnt är lite trött :)
Nala var med till Farmor idag. Lexi stannade hemma och sov. Det gick så bra hos Farmor, Nala hälsade på katter och människor utan problem. Fast hon kladdade vatten över halva köket :P Upptäckte att hon trycker ner hela nosen i vattnet då hon ska dricka, och sen bara dryper det. Haha.
Det gick även bra att hälsa på Husses systerson som är snart tre år. Lite konstig var han enligt Nala, men hon lät honom klappa och t.o.m krama ändå.
Nu är vi hemma igen, och alla är ganska trötta. Så vi ska se på film och sedan sova. Hoppas det är någorlunda bra väder imorgon så vi kan hitta på nåt kul. Ska även se om jag får upp ett litet filmklipp på då flickorna busar :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Att stoppa ner hela nosen i vatten skålen,har hon lärt sig av Kikko. Vad roligt att allt går bra. Jag känner mig jätte glad att hon trivs. Men hoppas att du får sov i natt. Pussa på henne från oss, hon gillar att pussas. Det är något som vi har gjort sen hon var jätte liten.Kram från Yvonne o Kikko.

Ojsan sa...

Haha, det ser jätteroligt ut, som att hon försöker dyka i skålen :) Hon ska få massa pussar. Hon överöste Daniels systerson med pussar igår också :)