söndag 22 maj 2011

Lilo 11 veckor

Har inte blivit så mycket bilder senaste veckan, så här är två från förra helgen istället. På helgerna lyxar vi, då får tjejerna komma upp i sängen!




Drygt 10 kg väger damen nu, vi vägde henne hos veterinären. Så lite har hon lagt på sig, det är ju faktiskt bara en månad sen vi hämtade henne trots att det känns som mer. Just nu har allt utom huvudet kommit ikapp med varann, det ser lite lustigt ut då dom växer stötvis :) Babypälsen börjar försvinna så sakta också.
Vad gäller träning så klickas det för fullt, Husses lillebrors flickvän har gått instruktörskurs i Sverige så hon hjälper till. På måndagsträningarna får hon vara med och social-träna, många människor och hundar. Så det är full aktivitet.
Vad gäller Nalas träning så rullar det på, typiskt att det skulle vara så jädrans varmt den dagen hon gjorde prov, det och säkert andra faktorer ställde till det. Men det är bara att ta nya tag.
Jag har kikat på vår "lokala internationella" utställning i höst, tyvärr är Lilo en dag för ung för att få ställas. Lite surt! Så det får bli Sverige så fort den jäkla rabies-cirkusen är avklarad. Dvs i oktober-november någon gång om jag räknat rätt. Lite knöligt med  blodprover och grejer men inget att göra åt.

Inga kommentarer: