måndag 22 februari 2010

Nya favoritstället

Inga hundar i soffan brukar det heta hos oss, men på sistone har Nala lyckats glömma bort det :P Imorse då jag kom ner låg hon och snuttade på kudden, haha..

4 kommentarer:

Madde sa...

Är jag en boll så syns det ej hihih!!

Hur ser det ut framöver med räddningen?
Korning på madame nått ni är intresserade av åka över och göra?? :D Eller bblir det mkt nu framöver med räddningen?

Daniel sa...

Tjo, blir lämplighetstest i början av april på vår nybyggda ruinbana. Och i början av maj om allt går bra blir det grundprov. Inte bara hunden som ska utbildas, själv måste jag gå 4 kurser i mars. Eftersöks kurs, radio kurs, orientering och en praktiskt kurs där allt vi lärt oss ska visa sig.

När är det korning på gång då? Skulle helt klart vara intressant. Men sen vet jag inte om det går nu då hon är finne istället för svenne.

Madde sa...

Ååå så skoj!! Massa spännande!!!! Synd valpar på g annars hade jag åkt över med kameran i högsta hugg hihi
Jag skall kolla detta pg hon är ju fortfarande svenk i sverige hihih finns massa framöver, undrade mest om du var intresserad att köra :D

Yvonne och Kikko sa...

Hejsan.Hoppas att allt är bra med er,i snökaoset.Va stor och fin hon har blivit.Om ca 2 veckor ska Kikko få komma hem på heltid. Alla mina operationer är klara nu.Har inte haft han hemma på 9 mån. Han har bara varit här någon dag då och då.Krama Nala från oss. Och hoppas ni kommer til Sverige på korning.Lycka till med testen.