torsdag 24 december 2009

God jul!

Julfirandet hos svärmor gick bra, alla hundar var lösa i huset utan att det blev bråk och kaos. Ja, förutom att Nalas svans råkade svepa ner både det ena och det andra från bordet då, haha.
Hon fick ett Back on track-täcke som hon (och husse) önskat sig. Perfekt då hon sitter i kall bil på träningen (i.o.m att dom turas om med hundarna) och även om hon skulle skada sig. Materialet i täcket reflekterar kroppsvärmen vilket i sin tur ökar blodflödet och verkar positivt på t.ex muskelspänningar och dylikt. Läs mera här. Hon gick även godis och ett stort tuggben.

Det är lite framsteg i papperskvarnen, Nala är omreggad nu. Dock får vi inte hem pappren förrän reg.avgiften är betald (vilket den blev så fort vi fick fakturan), så det dröjer väl till januari innan vi fått alla papper och resultat.

3 kommentarer:

Yvonne och Kikko sa...

Godjul på er alla. Vad härligt att alla hundarna håller sams. Ja dom kan behöva täcken när dom sitter och väntar i bilen. Kikko har haft vattensvans 2 gånger. Pågrund av att han har blivit kall i bilen.Nu får vi fortsätta vänta på svaret. Men det är ju snart Januari.Ha det bra. Och ge Nala en stor kram från oss

madde sa...

Skönt för henne!!
Nu är Nala reggad såg jag, så resultat röngten är nääära ni hihi!!!

Novisen parades i måndags, så nu väntan se om det tagit sig, pust mera väntan hihi

Gott slut och ett GOTT NYTT ÅR till er, kram

Ojsan sa...

Gott nytt år på er båda med!

Madde: såg det precis jag med, bara att vänta lite till då, haha.
Spännande med parning, såg hanen nu på din hemsida, snygg! Hoppas det tagit sig.

Kram från oss alla!